Home - Activiteiten

Tekenlessen door de conservator

Conservator Gusta Reichwein is tevens professioneel tekenlerares en dus de perfecte docente voor de tekenlessen die bij 'Geniaal getekend. Van Da Vinci tot Rembrandt' worden georganiseerd. Elke woensdag en vrijdag gedurende de looptijd van de expositie is er van 14.30 tot 16.00 uur een tekenles in een van de prachtige ruimten van het Cromhouthuis.

Kom tekenen in de salon van het Cromhouthuis!

Bij de tentoonstelling is een speciaal schetsboekje gemaakt met tekeningen uit de tentoonstelling en lege pagina's waarop u zelf aan de slag kunt. Thuis, maar ook elke woensdag en vrijdag onder begeleiding van conservator Gusta Reichwein. U krijgt er een kopje koffie of thee bij. Het schetsboekje is bij de prijs inbegrepen. Ook geschikt voor kinderen vanaf ca 8 jaar. 

Er is een beperkt aantal plaatsen per tekenles beschikbaar. Wilt u met een groepje komen tekenen? Ook dat is mogelijk. Komt u met meer dan 10 mensen tegelijk? Neem dan contact op met boekingen@amsterdammuseum.nl.  

Prijs per tekenles: € 10,- inclusief koffie/thee, schetsboekje en gebruik van potloden. Exclusief museumentree (museumkaart geldig).

Vooraf reserveren en betalen via deze link. Kies de datum waarop u wilt komen en klik op de knop 'bestellen'.

Voor een impressie lees hier de blog van conservator Gusta Reichwein over de tekenlessen.

Blijf op de hoogte